Nowa restauracja właścicieli Stacji Grochów znalazła swoje miejsce w zrewitalizowanej willi w okolicy Wola Parku.
Kolejny punkt na mapie zabytkowego Parku Ulricha zabiera klientów w rejony basenu Morza Śródziemnego. Niegdyś opuszczony pałacyk, zlokalizowany przy Wola Parku, zamienił się w kwitnącą Willę Ogrodników. Nowo otwarta restauracja łączy wyśmienitą kuchnię ze stylowym i przytulnym wnętrzem, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Willa Ogrodników zaprasza zarówno na pyszną poranną kawę, jak i na wieczorne wino - wszystko w połączeniu z autorskim menu opartym o sezonowe produkty.
W karcie dania kuchni z południa Europy, w szczególności z Włoch i Hiszpanii, przygotowane przez szefa kuchni Wojciecha Wyszyńskiego. Na klientów od godziny 9.30 czeka oferta śniadaniowa, lunche i dania kolacyjne, które uzupełnia sezonowa karta z daniami związanymi z aktualną porą roku.
Lokal wychodzi naprzeciw potrzebom klientów indywidualnych z przytulną strefą kawową, pełną energii częścią barową i stylowym piętrem, gdzie możliwe jest zarezerwowanie strefy zamkniętej. Ponadto, lokal odpowiada w pełni również wymaganiom klientów korporacyjnych - z pełnym wyposażeniem konferencyjnym sprawdzi się zarówno do eventów dziennych, jak i wieczornych.
Willa Ogrodników czeka na klientów już teraz - lokal jest otwarty codziennie, w godzinach 9.30-22.00.
Opracowanie własne na podstawie nadesłanych materiałów prasowych
Dodaj komentarz