Soupculture zamknęło jedną z warszawskich lokalizacji

https://www.soupculture.pl/

Tylko do 30 kwietnia działał lokal tej sieci na Pańskiej 67.

Soupculture to niezwykle ciekawa inicjatywa gastronomiczna polegająca na zjedzeniu zupy wraz z kubkiem, w którym ją podano. Zupy są zwykle warzywne, przygotowane bez mięsa i tłuszczów zwierzęcych, zaś sam kubek zrobiony jest z ciasta chlebowego (pszenne, pełnoziarniste, bezglutenowe). Oprócz zup zjeść możecie też wegańskie pierogi. 

Tak przygotowany posiłek spotyka się z dużym uznaniem wegan i wegetarian oraz wszystkich tych, którym leży na sercu czystość naszej planety. 

Soupculture ma swoje lokale w Warszawie, Wrocławiu i w Poznaniu.

Więcej na: Soupculture

Dodaj komentarz

CAPTCHA
To pytanie sprawdza czy jesteś człowiekiem i zapobiega wysyłaniu spamu.
3 + 7 =